Profi zenész vagyok esténként és nappal is, ha piano bárban, ha kávéházban, ha étteremben, ha partin, zenekarral, vagy szólóban, vagy koncerten, nekem minden alkalom egy fellépés a közönség előtt, ahol a maximumot

nyújtom a hallgatóságnak.

Számos országban játszottam Európában különböző rendezvényeken, partikon, esküvőkön, bárokban, hotelekben, Norvégiában, Hollandiában. Ausztriában, Németországban, és a legtöbbet Svájcban. Sajnos én nem jegyztem fel azon hírességek sorát, akiknek zongorázhattam, de volt köztük király, politikus, pop, jazz és klasszikus zenész, szinész, sorolhatnám tovább, de azt hiszem, nem ez a lényeg.

Rendezvényeken, Partikon, Esküvőkön, Bárokban, éttermekben, kávéházakban, klubokban, zongorázom egyedül vagy más zenészekkel, éppen mire van igény. Voltam harmadik majd második helyezett a Magyar Bárzongorista versenyen.

Játszottam több alkalommal a rádióban és a televízióban is.

Úgy gondolom mindig lehet valamit jobban csinálni, én ebben hiszek és e szerint élek. A játékomon lehet érezni azt a zenei irányzatot, amit a legjobban szeretek, és a közönség is szívesen hallgat. Ha kedve van ehhez a zenéhez, kérem keressen meg. Üdvözlettel.

Hangszerről és erősítésről gondoskodom.

Felvéleteim itt hallhatók ☜

HOL JÁTSZOM

Rendezvényeken, gálán, esküvőn, koncerteken, ünnepségeken, partin, vállalati vagy magán rendezvényen, piano bárban, étteremben, mindenféle helyszinen különleges alkalmakhoz különleges zenét játszom, ezért szeretnek sokan hallgatni. Különböző zenei stílusokat, háttérzenét, szórakoztató és pop - tánczenét, szalon és klasszikust, swing, jazz, latin, nemzetközi örökzöldeket, mindent amit igényesen el lehet játszani, és amit kérnek. Kerülöm a mulatós-lakodalmas műfajt.

Zongorázom, ha kell éneklek, és szükség szerint mp3 zenekari kíséreteket is használok.  Játszom Szólóban, Duóban, Trióban, vagy Zenekarral, vagy ahogy kívánja.  Hallgassa meg néhány felvételemet és ha tetszik, hívjon!

Köszönettel.

RÓLAM

ZONGORÁZOM

ÉS MÉG

RÓLAM

TALIGÁS TIBOR